24 Eylül, 2010

Ummadığın Taş

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında yayıncı kuruluş haftanın 4 gün maç yayınlama kararı alınca bazı takımlara hiç de adil olmayan bir şekilde ardı ardına pazartesi ve cuma olmak üzere 3 gün arayla maçlar verildi.
Ve bu takımların hiç birisi cuma oynadıkları maçları kazanamadılar.
Geçtiğimiz sezon Beşiktaş Kasımpaşayla 2-2 berabere kaldı..Biz ise geçtiğimiz sezonun ikinci yarısındaki tek mağlubiyetimizi bu pazartesi-cuma oynadığımız İstanbul BB deplasmanında almıştık.

Bu sezon ise bu fikstür adeletsizliğinin ilk kurbanı 3 gün önce Sivas'a 6 atan ardından kendi sahasında ligin puansız takımı Manisa'dan 3 yiyen Trabzonspor oldu.
Biz de pazartesi oynadığımız Antep maçının üzerinden henüz 3 gün geçmişken kendi sahamızda ligin yeni ve dirençli takımlarından Bucaspor ile oynayacağız.

Forumlarda takılan arkadaşlarımızın büyük çoğunluğu 5-6 gollü galibiyet tahminlerinde bulununca benim de bu maç ile ilgili endişelerim daha da arttı. Çünkü biliyorum ki futbolcularımızın da büyük çoğunluğu o forumları takip ediyorlar. Akılların da Glasgow maçında olabileceğini, düşündüğümüzde bunun da çok normal bir şey olabileceğini tahmin edebiliyorum.

İnşallah ummadığımız taş yarmaz da pazartesi-cuma fikstüründe puan kaybetme zincirini de kırarız.

1 yorum: