21 Eylül, 2010

Tattiiill...



Yazık oldu gerçekten..

Uzaklardan golün sevincini yaşadığımız dakikalarda maçın tatil olması sürpriz oldu benim adıma..Pek bir şey anlayamadım maç esnasında..

Ama hakemin kafasına çakmak gelmiş, sonradan haber aldık.

Maçın sonucu büyük ihtimal lehimize sonuçlanacak ama şahsım adıma vicdanımın pek de rahat olduğu söylenemez. Diyarbakır'da yaşınanlarla bugünki olayları bir tutmak ise aptallıktan başka bir şey değildir kanımca. Orada toplu halde gerçekleştirilen bir terör eylemi vardı, Antep'te ise bir kaç kendini bilmezin gerçekleştirdiği salak saçma bir olay.

Tribünden o çakmak-taş her neyse cismi atan herif cezasız kalıyorsa bu daha büyük bir saçmalıktır zaten..Bu tür olayları bireysel cezalarsa çözebilirsiniz ancak..Mesela o cismi atan kendini bilmez bir Bursaspor taraftarı olan ben de olabilirdim yani..Antepli kardeşlerimizin arasına girip, pekala hakemin kafasını da yarabilirdim. Burda yine sorumlu Gaziantespor kulübü mü olacaktı? Çok saçma gerçekten..

Olayların ardından Tolunay Kafkas da salak saçma birşeyler konuştu ama bence bu olayların en karlısı kendisi olacaktır. Biz zaten golü atmışız, maçı Antep takımının ordan çevirmesi imkansız gibi bir şey. Adam 5'te 0'ın bahanesini buldu işte. Adamlar transfere o kadar para harcadılar, içinde bulundukları durum içler acısı..İşin ilginci umut da vermiyorlar..Herkes kendine oynuyor işte..Popov, J.Cesar, Sosa..
Adamların takımdaşlık falan umrunda değil..

Bizim takıma bakacak olursak Valencia maçında ilk 11'de sahaya sürülen 5 oyuncunun kızağa çekildiğini görmemiz mümkün..Hüseyin, Stepanov, Vederson, Insua ve Nunez..
Bu 5 isimden 4'ünün yeni transfer edilmiş olması da ayrı bir ayrıntı olarak gözümüze çarpıyor. Bugün sahada olan eskileri de ne kadar çok özlediğimi farkettim. Keçeli Vederson'dan daha yararlı bence takıma..Keza İbrahim de aynı şekilde..Pozisyon bilgisi, konsantrasyonu, tekniği vasatın çok altında da olsa da hızı ve çevikliğiyle bir şekilde kapatıyor bu eksiklerini..Ligdeki ciğersiz santraforların çokluğunu da düşündüğümüzde İbrahim en azından lig için daha doğru bir seçim bence.

Neyse..Kısa günün karı mantığıyla 3 puanı attık gibi cebimize.
Yazacak çok fazla da pek bir şey yok.
Takımın tek yenisi Svensson da ileride ne olur bilmiyorum ama sınıfı geçti gibi şimdilik.

Ömer'in attığı golde faul var mı yok mu 3 gün 3 gece tartışılır ama bana göre temiz bir pozisyon.

Ağır çekimde belki Ömer hatalı gibi gözükebilir ama orda pozisyon 1 sn. içinde gelişiyor.

Ömer koşarak topa yükseliyor, Yalçın uyumakla meşgul tabi o ara..

Kaptan zıplıyor ve Yalçın adamın altına giriyor resmen..Sonrası zaten gol..

Ne diyelim hayırlısı olsun..Cuma günü oynayacağımız Buca maçına yorgun çıkmayacağız en azından.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder