26 Şubat, 2010

Fener'i Yıkan Ozan Galatasaraylı'ymışmışmış..//Helal Olsun



İstanbul Basını bugünlerde de Ozan İpek'i kral ilan edip her yerde haberler yapmaya başladılar.
Ozan'la röportaj yapılıp "Ozan Galatasaraylı'ymış başlığı ile haber yapmışlar..
Bunun üzerine de menajeri Engin Kırkpınar bir basın açıklaması yapmak zorunda kalmış..

Önce Ozan'ın açıklaması aynen şu şekilde..

"Bir takıma transfer olunca 'Ben doğuştan bu takımı tutuyorum' şeklinde şirin görünmek için yapılan açıklamalara katılmıyorum. Ben çocukluğumdan beri Galatasaray'ı tutuyorum. Ama bugün en fanatiğinden de fanatik Bursasporluyum ve başarısı için ter döküyorum. Şu anda Galatsaray'ın rakibiyim."

Menajerinin açıklaması ise şöyle:

Zira oyuncumuz Ozan'ın transfer dedikoduları ile uğraşmak şöyle dursun, iki tane büyük hedefi bulunmaktadır ki bunlardan birisi Bursaspor'un şampiyonluğu ve ikincisi A Milli takıma gitme isteğidir. Kaldı ki futbolcumuza şu an herhangi bir transfer teklifi de yoktur. Bununla beraber eğer Ozan İpek'i transfer etmek isteyen kulüpler varsa ya da olursa, doğal olarak zaten Bursaspor Başkanı sayın İbrahim Yazıcı ile görüşecektir ve de görüşmelidir. Nitekim bir kez daha altını kalınca çizmekte fayda vardır ki oyuncumuza herhangi bir resmi teklif zaten vuku bulmamıştır.

Bilinmesi gereken en önemli hususlardan birisi de Ozan İpek'in 2012 yılına kadar Bursaspor'un sözleşmeli oyuncusu olduğudur. Bu sebepledir ki ne oyuncumuz ne de biz bundan sonrasında "Transfer dedikoduları" başlığı altında anılmak istemiyoruz.

Helal olsun Ozan'a ve de menajerine, biz kendi içimizden yetişen futbolcularımıza bile aidiyet duygulamasını aşılamakta zorluklar çektiğimiz günlerde kulübün kapısından gireli 1 yıl gibi kısa bir süre olan bir futbolcudan böyle bir açıklama duymak mutlu ediyor insanı..


Mesela Volkan Şen'e FB maçı öncesi yine başka bir TV kanal'ında 3 büzüklerden hangisinin formasını giymek istersin diye sordular, "Volkan da tabi biz profesyonel futbolcularız, hangisi olursa olsun farketmez" gibi bir şeyler söyledi..
Bu Volkan harbiden adam olmayacak galiba, ya da olacak da biz mi görmeyeceğiz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder