14 Mart, 2010

25. Hafta Rakibimiz: Manisaspor (II)


Bugün Manisaspor karşısında Ertuğrul Sağlam' ın Kasımpaşa maçının 11'inden herhangi bir değişikliğe gideceğini düşünmüyorum.
Ki zaten hocanın fantezi yapacak hali de yok.Volkan'ın da durumu henüz açıklanmadı..
Tahminimce Ertuğrul hoca bu oyuncuyu riske etmeyecektir.
Başka da kimi dinlendirecek ki adam, dinlendirse de kimi oynatacak.
Zapo-Bekir Ozan ikilisi haricinde ilk 11'de oynadığı zaman sırıtmayacak hiç bir oyuncumuz yok maalesef.Belki biraz Kirita ama o oynadığı zaman da Ergiç'i kaybediyoruz.

Rakibimiz öncelikle bizi kendi sahasında bekleyip, 4-3-3 görünümlü sistemiyle kontraataklarla gol arayacak.Manisa zaten ligin topla en az oynayan takımlarından, genelde uzun toplarla kendi yarı alanlarından çıkarak ilerideki çabuk adamları ile etkili olmaya çalışıyorlar.

Yüksek ihtimal sağda Yiğit İsmail Gökoğlan İsaac'ten sonra en fazla umut besledikleri isim olacak.Alt yapıdan çıkmış bir oyuncu ve genelde ortasahanın sağında görev yapıyor.
Bu oyuncunun karşısında oynayacak olan Mustafa Keçeli çok dikkat etmek zorunda.

İsaac'e yakın oynayacak olan oyuncumuz olan İbrahim de bugün yine gününde olmak zorunda.Kasımpaşa'ya karşı komik bir ıskası olsu yine ama bu maçta taraftarımızın da desteğiyle maça motive başlayıp, motive bir 90 dakika çıkarmasını umut ediyorum..

Yine Ali Tandoğan da Simpson karşısında ayakta kalmak zorunda, bu oyuncu da ligimizin en iyi dribling yapabilen isimlerinden..
Aynı zamanda Ali de Mustafa da ters kademeleri de atlamamaları gerekiyor, çünkü Manisa takımı zaman zaman İsaac'ın yanına Yiğit Gökoğlanı veya Simpson'u sokabiliyor, bu oyuncular birinin getirdiği toplarda diğeri arka direkte tehlikeli bölgeye girip gol arıyor.

Manisa'nın da bugün itibariyle herhangi bir artısı bulunmuyor bana göre..
Tabi Reha Kapsal "Şapkadan Tavşan" çıkarmazsa, ona da pek ihtimal vermiyorum..

Bizim oyuncularımız maçı Manisa'dan daha fazla istedikleri taktirde 3 puan çıkarmamız için hiç bir neden yok kanımca..
Hatta bu maça Sercan'ın damgasını vuracağını düşünüyorum..
Futbol şansının yanımızda olması dileğiyle işte muhtemel kadromuz..

Football Fans Know Better

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder