03 Eylül, 2009

Pearce ve Mustafa hayal kırıklıkları...


Bursasporum.com forumlarında yazan Raporsuz' un yorumlarını bilgilendirme açısından yayınlıyorum...




Sabah sabah canım sıkıldı cok fena orucu yemezsem iyi bu sinirle.

Getirmissin adamı ara noteri al bi numara ondan sonra isterse 3 gun sonra yap sözleşmeyi bu kadarmı zor bunu düşünmek yeterki noterden aldığın numara 02.Eylül.2009 17'den önce olsun.Adam gelmese bile elinde bulunsun 2/3 sıra numarası al noterden nedir kerameti 600/700 turk lirası transfer yapamazsakta bosa gitsin aldığınız numaralar...

Bunu bilmeyen adamların yönetici olması zoruma gidiyor.
Ertesi gün noterde yapılan sözleşmeyi normalde federasyon bile kabul etmez ama federasyonun kabul etmesine bile dua edin.
Bundan sonra ne olur federasyon kabul ettiği icin "Türkiye kupası maçlarında oynayabilir hazırlık maclarında oynuyabilir hepsi bu kadar".
Su son 2 gundur yonetim icin ettiğim guzel lafların hepsini geri alıyorum utandırdınız bizi.

Ayrıca eminim simdi bu futbolcuyu yonetim yolluyacak geri cunku Eylul Ekim Kasım Aralık 4 bedavadan maas odemek islerine gelmez 4 aylık maası toplasan 200 bin euro etmez ama ara transferde giderler 500/600 bin euro verip baska oyuncu alırlar mantık bu cunku.

Olcaytu konusu da es gecilmis bu adamı yetistirme bedeli olacağı belliydi zaten...
Almıyacağın futbolcuyu niye ayartıyorsun idmana cıkartıyorsun.Olcaytu yapmıs bi salaklık gelmis bize yakısıyormu koca Bursaspor kulubune bu davranıslar madem odemiyeceksin "1 hafta önce söyle cocuk kendine kulup bulsun " simdi Malatya' ya donemez bizde oynuyamaz hayatta para belki çok şeydir ama herşey para değildir gerekirse 240 bin lirayı cope atıp kulubu su duruma sokmuyacaktınız yada bastan Olcaytu' yu hic ayartmıyacaktınız.

(Raporsuz)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder