08 Eylül, 2009

Allah Tez Zamanda Belalarını Versin...


Birileri hala bir şeyleri aça dursun kardeşlerimiz yitip gitmeye devam ediyor...
Son gelen haber...

" Hakkari ve Siirt'te teröristlerle çıkan çatışmalarda 7 asker şehit oldu."



Benim bu dünyadaki en değer verdiğim arkadaşım da o bölgede asker ve
kendisinden bir haftadır haber alınamıyor...

Belki de ismi açıklanmayan şehitlerimizin biri de benim arkadaşım...bu kimin umrumdaki?

Devlet büyüklerimizin açıklaması son verilen kelleler Demokratik Açılım sürecini etkilemeyecekmiş...



1 yorum:

  1. demokratik açılım dedikleri şeyde zaten hükümet muhattap olarak dtp'yi alıyor ve dtp de muhattap olarak dağdakileri ve onların liderini gösteriyor.mllet aman kan dökülmesin dedikçe dtp her fırsatta kan dökenlerin adlarına methiyeler düzüyor ve ''barışçıl çözüm''den bahsediyor.

    ağzına barış kelimesi alan adamlar eli silahlı teröristlerin siyasi kanadını teşkil ediyor ve bu durumu gördüğü halde iktidar partisi dtp'nin ayağına gidip 3 gramlık beyinleriyle ''barışçıl çözüm'' arıyor.

    işsizlik cumhuriyet tarihi rekoru kırmış , 20 yaşındaki gencecik insanlar ayyıldızlı tabutlara konmuş kimin umrunda...

    zaten bu ülkede ne hikmetse türklerden başka herkes ezilmiştir , herkes asimile edilmek istenmiştir , kimse anadiliyle otobüste dolmuşta konuşamaz türklerden başka!!!devlet her zaman suçludur , her şeyi devlet yapmıştır , dağdakilerin aslında de kafası yıkanmıştır , özünde çok iyi çocuklardır!!!

    e hal böyle olunca da terör örgütüyle devlet pazarlık eder ve bu örgütün bayrağını kongresinde sallandırıp iki lafı bir araya getiremeyen parti mensupları da ''demohratig barışcğıl puroğram istiyürüz'' diye pişkin pişkin konuşurlar , hemen ardından da ifade özgürlüğü yok bu ülkede diye zırlarlar..

    durmak yok yola devam , aman siz taviz vermeye devam edin biz ölürüz 7şer 8er...

    haa bak aklıma ne geldi , bölün gidin en iyisi lan bu ülkeyi, bak o zaman terör merör kalmaz , çok ''barışçıl'' bir olay olur,emien ayna'da kıçına kına yakar.nasıl olsa devletin kanalı resmi dili dışında bir dilde yayın yapmıyor mu bu ülkede , suratına sıçsanız yarabbi şükür der bu sığır millet!!!!

    YanıtlaSil