13 Eylül, 2009

Hayırdır Selçuk Yula Derdin Ne ...


Selçuk Yula' nın neyin peşinde olduğunu anlayan varsa bana da anlatsın lütfen...
Ben bile daha tarafsız yorumlar yapabiliyorum kendisinden...
Kaç yıl geçti Rıdvan'la ikisi Fenerbahçe formalarını çıkarmayı beceremediler hala...
Bir de Sercan'ı eleştirmiş sayın Yula....kendisi 50 eleştirdiği çocuk 19 yaşında...


İşte Selçuk Yula' nın fotomaç gazetesinde yayınlanan yazısı...



İşte o kafa!...

Ertuğrul Sağlam, "Fenerbahçe ilk yenilgiyi tadacak, bize diş geçiremezler" diyor ve ekliyor: "Yenersek, ligde iddiamızı ortaya koyarız." Allah Allah çok ilginç. Yenemezsen lige havlu mu atacaksın sevgili Ertuğrul? Daha 5. haftada final maçına mı çıkıyorsunuz? Bu mudur yani!.. Sercan, "Fenerbahçe'ye gol atmak benim için çok önemli. Başarmak için her şeyimi ortaya koyacağım" diyor. Hayrola Sercan, Fenerbahçe sana 11.5 değil de 9.5 milyon euro değer biçtiği için mi düşman kesildin? Turgay Bahadır, "Bütün Bursa gibi biz de Fenerbahçe maçını bekliyoruz" diyor. Doğru be Turgay, sen de haklısın. Ligde zaten bir tek Fenerbahçe ile oynuyorsunuz. Ötekilerini boş ver gitsin! Gençler başka alem. Ozan ile İsa, "Her zamankinden daha fazla kenetlendik" diyorlar. Onlar da haklı. Çünkü olağanüstü (!) bir gün yaşanıyor. Zannedersiniz ki çocuklar Dünya Kupası finaline çıkacaklar. Kaptanları Ömer Erdoğan da "Taraftarlara kazanmak için söz verdik" diyor. Ah be Ömer bütün maçlarda söz versen de 102 puanla şampiyon olsanız.

Problemli döndüler
Bu işler sözle falan olmuyor. Şu bir gerçek ki Anadolu takımları 'bu kafa' yüzünden başarılı olamıyorlar. Fenerbahçe maçlarına hazırlandıkları gibi bütün maçlara hazırlansalar her sene ilk 3'te yer alırlar ama olmuyor işte!.. Bu bizim zamanımızda da böyleydi, bizden önce de böyleydi, şimdi de böyle!.. Fenerbahçe açısından değişen bir şey yok. Bu yazdıklarım zaten her hafta yaşananlarla.
Eskiler zaten alışmıştır, yeniler de yavaş yavaş alışacak. Önder, Kazım, Semih... Bosna'dan problemli geldiler. Deniz, antrenmanda yine sakatlandı. 'Çalışkanlığı, hırsı, yüksek pas yüzdesi ve şok hücum presleriyle arkadaşlarını ateşleyen' Emre'nin oynamaması büyük kayıp. Ama Özer Hurmacı ve Mehmet Topuz'un tamamen iyileşmeleri de sevindirici. Fenerbahçe'nin sahaya çıkacak 11'i kalite ve güçlerini ortaya koydukları takdirde her maçı alabilecek güçte. Yağan yağmurun maçı erteletip erteletmeyeceğini bilemiyoruz ama sahadaki futbolu olumsuz yönde etkileyeceği kesin. Ama ne olursa olsun her şartta mücadele gücü yüksek bir 90 dakika izleyeceğimizden eminim.

Selçuk Yula..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder