07 Ocak, 2010

İlk Yarının Ardından..



Uzun zamandır bu blog tarzı yerlerde iki kelimede olsa karalamayı bırakalı is,güç derken ihmal ettik yazamadık öbür tarafa ama Hasan verdi yine aragazını bize bakalım motor ne zaman bogulursa o zamana kadar yazmaya cizmeye calısacaz burda.

Uzun zaman oldu Bursapor atkısını, formasını böyle gururla taşımayalı.
En son çoçuk yaşlarda gittiğimiz İnter Toto maclarından sonra yaşamıştık böylesine güzel duyguları.Sakarya' daki yaşadığımız acıyı saymazsak her Bursasporlu' nun en kutsal ve dramatik maçı Karsluhe macından beri harbiden oysa ne cok özlemişiz bunları yaşamayı.
Öncelikle malzemecesinden ahçısına, yönetim kuruluna, futbolculara, teknik heyete ve tabiki de adam gibi adam Ertugrul Sağlam' a bir Bursaspor manyağı olarak en kalbi duygularımızla teşekürü bir borç biliriz.Hepinizden Allah razı olsun.

Gunahıyla sevabıyla bitirdik ilk yarıyı bazı maçlarda kızıp,sitem dolu sozler söylesek de genelde övgü dolu sözlerle yad edik futbolcularımızı hele o son Besiktaş maçında yaşadığımız sevinci bi daha herhalde bir daha şampiyon olduğumuzda yaşayabilirz şaka maka çok SAĞLAM koyduk :))

Küçüklükten beri boyle masalsı hikayalerde,filmlerde hep sonunda esas oğlanla hanım kızımız mutlu olsun kötü suratlı çirkin adamlar kaybetsin diye içten dualar ederek okuyup izledik bu tarz filmleri hikayeleri...
Bu yuzdendir Erol Taş'a Nuri Alço' ya düşman oluşumuz..

Şimdi böyle bir masalsı hikayenin başkahramanı canımızdan çok sevdiğimiz ,varlığımızı uğruna gözümüzü kırpmadan feda edeceğimiz BURSASPORUMUZ olunca haliyle filmlerden daha çok istiyoruz sonu mutlu bitsin diye daha içten ediyoruz dualarımızı..

İlkyarı değerlendirmesi yazdıysakta konunun başına biraz daha temenni ve dualarla dolu oldu yazımız aslında olması gerekende bu galiba.Teknik-taktik herşey yolunda takımda ihtiyac sadece onu seven insanların icten duaları.

BU YOLUN SONU AVRUPA İNŞALLAH!


Raporsuz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder