14 Ekim, 2009

Basın ahlakınız bu mu?



Diyarbakırspor maçı sonu yaşanan haksız linç girişimini görmezlikten gelip sizin seviyenize düşmeyen Bursa spor camiasını ve Büyük Bursaspor taraftarını her eline geçtiği fırsatta yerden yere vuracağını sanan İstanbul'un medyası yine kirli ve pis yüzünü göstermeye başladı.

Ülkemiz için son derece önemli olan Ermenistan maçı öncesi yaşanan ya da yaşandığı farzedilen bir olay sonu, olaya karışan Bursaspor başkanının gözlerini kapatıp, siyah bant çekmek de neyin nesi?

Basında yer alan ahlaksız, terbiyesiz gibi kavramların yakıştırıldığı kişinin kimi, neyi temsil ettiği hiç mi aklınıza gelmez? Bu ülkede çocuk istismarı yapanların, hırsızların, seri katil ve canilerin dahi gözlerine siyah bant çekilmezken siz kimsiniz ki ve ne haddinize ki Büyük Bursaspor camiasının başkanına sanki vatan haini gibi muamele yapıp, haber fotoğrafında gözlerine siyah bant çekersiniz ve altına da küstahça yakıştırmalar yaparsınız!

Fenerbahçe, ya da Galatasaray cephesinden herhangi bir birim ya da bireye yapma cesareti gösteremediğiniz davranışları hangi hakla Bursaspor camiası için gösterirsiniz.

Daha birkaç gün önce magazin dünyasında yaşanan Timuçin Esen ve Levent Kırca olaylarında İstanbul medyasının sergilediği magazin terörünün bir benzerini spor medyası Bursaspor üzerinde denemeye çalışıyor.

Unutmayın... Burası Bursa!
Yemeyiz! Yedirtmeyiz!


(Bursasporum)


Bursasporum'da yayınlanan haberi aynen yayınlıyorum...
Erhan Telli gibi yalancılığı herkesin dilinde olan bir adamın haberine bu kadar itimat eden İstanbul basınını da Diyarbakırspor olaylarında olduğu gibi yine hayretle takip ediyorum...

2 yorum:

  1. hocam tamam basın çok adice yapıyorda, sizin başkanda niye tokatlamış lak diye adamı :)

    YanıtlaSil
  2. Valla abi tokatlama olayıyla ilgili kesin bir şey yok ki.
    Başkan her türlü haber uydurma yeteneği olan bir gazetecinin bu tarz yalanlar söylemesi çok normal diye açıklama yaptı...

    YanıtlaSil