11 Ağustos, 2009

BURSANKARA


Bu kardesliğin çıkısını nasıl basladıgını bilmeyenler için kısa bilgi vereyim...

Trübin liderlerimizden Abdulkerim abimiz üniversite eğitimi için Ankara' ya gider...

Burda Ankaragüçlü taraftarlarla tanısır ve 4 yıl boyunca hiç bir Ankaragücü maçını kacırmaz...aynı zaman da tribünde güzel arkadaslıklar kurar...

Abdülkerim Bayraktar vatanı görevini yerine getirmek üzere Mardin' e gider ve orada şehit düşer....

Abdülkerim abimiz için ilk maçta bir tören düzenlenir. Törenin tam ortasında herkesi şaşırtan bir jest yaşanır... Sarılacivert formalı bir grup taraftar “Abdül ölmedi kalbimizde yaşıyor” pankartı ile sahaya çıkarlar.... Abdülkerim Bayraktar cenazesine Ankaradan yüzlerce Ankaragücü taraftarları gelir.

Ve o gün bugündür iki büyük camia arasında dostluk devam eder...


Dipnot: Son maçta attımız golden sonra BursAnkara atkılarını yerlere atıp "Kardeşin düşüyor gözün aydın Bursa" tezahüratı yapan tüm kardeslerimizin bu dostlugun nereden geldiğini tekrar hatırlamalarını tavsiye ederim...

2 yorum:

  1. Merhaba, çok hoş bir blog olmuş. Bursaspor'u konu alan pek blog yoktu camiada, önemli bir boşluğu doldurmuş. Ben de baya faydalanacağım görünen o ki buradan. Aynen devam diyorum!

    YanıtlaSil
  2. o tezahüratı yapanların hepsi maraton'un beleşçi tayfası.onları kendi adamlarından başka kimse sevmez zaten ve çoğunluğu da başka bir istanbul takımı tutar.
    dikkate almayınız , çapulcudur kendileri...

    YanıtlaSil