25 Mart, 2012

Fenerbahçe:1 Bursaspor:0



İki yıldır sahasında yenilmeyen Fenerbahçe'yi iki yıl önce yaptığımız gibi mağlup etmeye çok hazırlamıştık kendimizi. Gördük ki Ertuğrul Sağlam ve öğrencileri de galibiyete en az bizim kadar inanmışlar ve derslerini oldukça iyi çalışmışlar. Bu bile mutlu etmeye yetti aslında bizi.

Eğri oturup doğru konuşmak gerekiyor ki Kadıköy'de Fenerbahçe'yi bu kadar iyi durdurabilmek hiç de kolay değildir. Fenerbahçe maç boyunca kalemize sadece 1 isabetli şut gönderdi o da gol oldu zaten. Serdar Aziz ile Basser'in ortada rakip olmamasına rağmen çarpışması sonucu top Alex'in önüne düştü ve adam topa mermi gibi vurdu ve gol oldu. Carson'ın da yapacak bir şeyi yoktu. Adamın bir daha eline top değmeden maç bitti.

Buna karşın bizim nizami olmasına rağmen sayılmayan bir golümüz, yardımcı hakemin gözlerinin cereyan eden bir penaltı pozisyonumuz ve iki tane de direkten dönen topumuz var. Tabi bunların arkasına sığınacak değiliz. Hafta içinde de Bugsaş'ın iki topu direkten döndü en basitinden ama turu biz geçtik. Bunlar futbolda olan şeyler, kahrolmaya da körü körüne skor yazarlığı yapmaya da gerek yok.

Futbolcularımız ellerinden geleni yaptılar bu maçı kazanmak için ama olmayınca olmuyor. Biz içerde kazandığımız Gs maçında çok mu iyi oynadık? Orda da bizim kaleyi tutan sadece 1 şutumuz vardı ama o zaman 3 puanı cebine koyan taraf biz olmuştuk.
Ömer Üründül gibi konuşmak istemiyorum ama futbol enteresan bir oyun.

Ama bazı gerçekleri de göz ardı edersek kendimizi kandırmış oluruz. Öncelikle bu maçta da çok iyi gördük ki bireysel oyuncu kalitemizi biraz daha yukarılara çekmemiz gerekiyor. Önümüzdeki sezonun planlanmasında bu konuyu es geçmemeliyiz. Bursaspor'un hücum zenginliği sadece Batalla'nın ayaklarına bakmamalı yani. 3.bölgede pas tercihlerinde daha soğuk kanlı olup daha cesur kararlar verebilmemiz gerekiyor.

Önümüzde Gaziantep ve Antalyaspor maçları var, ilk 4'e girme ihtimalimiz matematiksel olarak da tükendiğine göre, artık 5-8 Play-off''undaki yerimizi sağlama almamız gerekiyor. Her ne kadar şuan puan tablosunda 5. olarak gözüksek de 9.sıradaki bir maçı eksik İBB ile aramızda sadece 3 puan fark var.


Son olarak her ne kadar bazıları görmezden de gelse Bursaspor'un bayan taraftarları 5 otobüs ile deplasman yaptı Kadıköy'e. Düşünüyorum da Bursa'ya 5 otobüs ile gelebilen kaç takım var ki ligimizde.
" İstanbul Yalakalarına Düşman" Yeşil İnciler.
İyi ki Varsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder