05 Mart, 2012

Bursaspor:3 KDÇ Karabük:0


Öncelikle kadınlarımıza ve çocuklarımıza teşekkür etmek istiyorum, "şehrinin takımına sahip çıkma"nın ne demek olduğunu dosta düşmana gösterdikleri için.
Galatasaray maçından sonra yine bekleriz demiştik, yine geldiler. Yine desteklediler takımımızı. Bu kez daha güçlüydüler ama, daha bir coşkuluydular. Onların pozitif enerjisi takıma da yansıdı ve güzel futbol ile güzel bir galibiyet aldık.

Maç öncesi ciddi kaygılarım vardı aslında.
Malumunuz bu yıl kapanan takımlara karşı ciddi problemler yaşadık. Kaldı ki Karabük son haftaların en formda takımlarından biri, son 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlikleri vardı yanlış hatırlamıyorsam, kurgu olarak da bize oldukça tersler. Karabük'teki maçta topla oynama oranımız yüzde 70'lere dayanmışken sahadan boynu bükük ayrılmıştık. 

Kabul etmemiz gerekir ki maça iyi başlayan taraf bugün de Karabük oldu, Cernat, Mabiala ve Shelton ile gol pozisyonlarına girdiler ilk 20 dakikada. Ordan bir gol çıkarsalar, maçın seyri tamamen değişebilirdi. Karabük'ün etkili olmasında Hakan Aslantaş'ın Shelton karşısındaki ürkek futbolunun da payı büyük aslında. Herifin Eskişehir maçındaki sprintlerini çok izlemiş olmalı ki, kendinde değildi hiç. Neyse ki 24.dakikada Batalla'nın kafasıyla öne geçince hem Karabük'ün gazı kaçtı, hem de bizim futbolcularımızın özgüvenleri yerine geldi.

Sonrası zaten anlatmaya gerek yok. Sayısız gol fırsatından yararlanamadık. Biraz dikkatli olsak abartısız 7'ye 8'e giderdi maç. Hele Sestak kaçırdıkça kaçırdı.
Adamın özgüvenini yerine getirmek lazım bir şekilde. Maçtan sonra istatistiklere baktım da herifin böyle bir sezonu olmamış hiç daha önce. Çok koşuyor, mücadele ediyor, iyi de oynuyor ama iş gol vuruşuna geldim mi bir türlü o başarısını devam ettiremiyor. Çok garip gerçekten. Hala inanamıyorum o golleri nasıl kaçırdığına da koca sezon sadece 1 gol atmış olduğuna da.

Sonuç olarak güzel bir havada, yeşil incilerin önünde çoookk güzel bir galibiyet aldık.
Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
Sağ olun, var olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder