14 Ekim, 2010

Gündemden #2


Volkan Şen affedilmesiyle alakalı olarak son 24 saat içinde o kadar çok şey yazıldı çizildi ki bizim sessiz kalmamız biraz garip oldu gerçekten.

Öncelikli olarak olarak belirtmek isterim ki Ertuğrul Sağlam ile Volkan Şen arasında geçen  "ikili diyologları" bilemeyeceğimizden Volkan'ın kadro dışı kalmasından affedilmesine geçen "süreç" hakkında yorum yapmak çok mantıksız geliyor bana.
Bu konuda ağzı olan herkesin yorum yapmasına da anlam veremiyorum bir türlü.

"...En az 5 hafta takıma alınmamalıymış, Hafta başında affedilseydi daha iyi olurmuş, Karabük maçından sonra affedileceği çok belliymiş..."

Tamam da arkadaş sen o sürecin nasıl işlemesi gerektiğini onu yaşayanlardan iyi nasıl bilebilirsin ki? İşkembeden salla gitsin tutan yok ne de olsa.

Aslında verilen ceza hakkında yapılan yorumlarda yersiz ya neyse..

Yeri geldiğinde Volkan'ın başını bir baba edasıyla okşayarak şefkatini futbolcusuna hissettiren Ertuğrul Sağlam oyuncusunun hatalı olduğunda da o nasıl yaklaşacağını herkesten daha iyi biliyordur herhalde.
Kime hangi cezayı vermenin daha etkili olacağının da kararını Ertuğrul Sağlam'dan iyi kim verebilir ki?

Hem hocanın diğer futbolcular üzerindeki otoritesi de daha da sağlamlaştı böylelikle. Sen Volkan'ın bu yaptığını 3 bin 5 bin lira para cezasıyla geçiştirirsen yarın öbürgün Nunez de Steinert de benzer sorumsuzluklar yaptığında ne diyeceksin ki adamlara..

"Çok ayıp Steinert, al sana 5 bin euro para cezası" desen o adam sallar mı seni bir daha?
Ya da işin suyunu çıkarıp cezayı 100 bin euroya çeksen o oyuncuyu bir daha kazanabilir misin?..Herif kaç paraya oynuyor ki  zaten..

Volkan Şen dese ki "Ulan koca sene anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan geldi, şampiyon olduk sen 100 bin euro prim veriyorsun, bir cahillik yaptık 2 idman kaçırdık senin bana verdiğin ceza yine 100 bin euro..Yerim ben böyle adaleti " sonra da pılını pırtını toplayıp gitse kim ne diyebilir ki bu adama?

Burda suçlu Bursaspor kulübü mü olur Volkan Şen mi, yoksa her ikisi de mi?
Kim daha çok zararlı çıkar peki bu durumdan. Volkan? Bursaspor?

Netice olarak Volkan Şen'i formasından, arkadaşlarından ayırarak 3-4 sene öncesine kadar idman yaptığı tesislere geri göndermek onun için iyi bir ders olmuştur diye düşünüyorum.

Büyük ihtimal Karabük maçında takımdaki yerini almayacak kendisi ama Manchester deplasmanında akıllanmış bir Volkan'a çok ama çok ihtiyacımız olacak..
Bundan da kimsenin şüphesi yok zaten..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder