25 Mayıs, 2010

Sezon Sonu Değerlendirmesi..(II)


Performanslarıyla En Çok Şaşırtanlar: İbrahim Öztürk,Turgay Bahadır

Sezon başında yaptığım değerlendirmede İbrahim Öztürk'ü takımın en gereksiz adamlarından biri olarak gördüğümü belirtmiştim..
İlk kez 17.haftadaki BJK maçında ilk 11'de forma şansı bulan İbrahim öyle bir performans gösterdi ki bir daha çıkarmadı o formayı.İkinci yarıda özellikle evimizde oynadığımız maçlarda süratini müthiş kullanarak rakiplerin kontra ataklarına karşı tek başına savaştı.Takımımız Manisa,Denizli,Antalya gibi takımlara karşı herhangi bir süpriz yaşamadıysa hiç kuşku yok ki bunda İbrahim'in payı çok büyük.Her ne kadar hücumda Zapo'nun yaptığı katkıyı yapamasa da hakkını vermek lazım bu adamın.Helal olsun.

Turgay'dan bir çok kez bahsettim o yüzden aynı şeyleri tekrarlamaya gerek yok.
Sezon başında en çok sövdüğüm adamın şimdi buralara gelip milli takım seviyesine yükseldiğini görmekten ilginç bir durum, helal olsun Turgay' da..

Hiç Şaşırtmayanlar: Veli Acar,İglesias

Veli'ye büyük bir teşekkür borçluyum herhalde. Senelerdir 1 kere bile yanıltmadı beni.Her sene 1-2 maç oynayıp takımda kalmayı başarıyordu fakat bu sezon hoca anladı ki Veli'den hayır beklemenin kırmızı karın yağmasını beklemekten pek bir farkı yok, o da A2 takımından İsmail'i çıkardı, Volkan Şen'e alternatif olarak kullandı..

İglesias'tan da futbolun içinde olan herkes gibi ben de zerre kadar umutlu değildim ki şaşırtmadı da hiç kimseyi.Takımın o anda giden Tadeu ve Shin'in yerine bir takviyeye ihtiyacı vardı, parasızlıktan mülayim bir adam olan İglesias getirildi..En azından Batalla'ya arkadaşlık etti o bile yeterli aslında..

Sezonun şaşırtmayanları arasına beklentileri tam anlamıyla karşılamayı başaran Zapo, Ergiç, Batalla gibi isimler ile istikrarlı bir çizgide performanslarını sürdüren Ali Tandoğan, Hüseyin ve Mustafa Keçeli de girebilir aslında..

Yılın Özel Adamları:Tuna ve Kirita
İkisi de çok fazla forma şansı bulamadılar ama takıma verdikleri pozitif enerji için bile teşekkürü hakediyorlar bence.Yedek kalsa bile çalışmayı bir an olsun bırakmayan, oynayan oyuncuların kuyusunu kazmanın derdine düşmeyen alternatif oyuncu bulmak çok zor artık günümüzde.O yüzden bence bu şampiyonlukta Tuna ve Kirita'nın payı görünenden çok daha fazladır bana göre.

Sezonun Süpriz Çıkışı:
İsmail Haktan Odabaşı

Sezonun Sinek İkilisi:
Yenal Tuncer, Veli Acar

Sezonun Kare Ası:
İvankov, Ömer Erdoğan,Volkan Şen,Ertuğrul Sağlam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder