29 Kasım, 2011

KDÇ Karabük:3 Bursasporumuz:1


Büyük şok oldu.
Ne yalan söyleyeyim en azından 1 puanı çantada keklik görüyordum kendi adıma.
Maç öncesi kadrolar açıklandığında da büyük sürprizler vardı. Karabük'te Bülent Korkmaz kadro seçiminde büyük sürprizlere imza attıysa da oyun anlayışı konusunda beni şaşırtmadı. Tamamen oyunu kendi yarı alanında kabullenmiş bir Karabükspor izledik ilk yarım saatte. 
   
Yayıncı kuruluş 30.dakikada ekranda topla oynama ve faul istatistiklerini ekrana yansıttığında maçın o ana kadar ki özetini de geçti aslında. Topla oynama oranı 70'e 30 Bursaspor  derken faul sayısında ise ezici üstünlük 8-0 ile ev sahibi Karabük'teydi. 35.dakikada Batalla'nın kaptırdığı topun devamında golü yedikten sonra oyun tamamen kontraya döndü. 

Biz oynadık (daha doğrusu öyle sandık) Karabük kontradan etkili oldu. 90 dakikanın geri kalan kısmı bu şekilde tamamlandı. Top yine bizde kaldı ama pozisyonlara hep Karabük girdi.

İstatistikler üzerinden gitmeye devam edelim. Karabük kalesine ilk isabetli girişimimiz dakikalar 65'i  gösterdiğinde N'diaye'nin etkisiz kafa vuruşu ile oldu. İkinci girişimimizde ise 85.dakikada Bangura ile golü bulduk.

Çok garip değil mi, maç boyunca rakibinden 2 kat fazla topla oynatıp 2 pozisyon üretememek. Ya da ceza sahasına 40 orta yapmamıza rağmen sadece 8'inde isabet sağlamak, bu ortalarla sadece iki kere kaleyi bulabilmek. 

Her zaman olmasa da bu akşam istatistikler çok şeyler anlattı bize. İleriye yönelik planlama yapılacaksa bu akşamki maçın istatistikleri yol gösterici olacaklardır.

Yazılacak çok şey var ama bireysel değerlendirmeye girmeden yazımızı bitirelim.
Kalp kırmanın yeri ve zamanı değil.
Yıllarca "..iyi günde kötü günde.." diye bir taraflarımızı yırtarken ben çok samimiydim.
Herkesi vicdanı kendine.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder